Dureri de EuroNCAP


Dureri de EuroNCAP

EuroNCAP, organismul european de testare a siguranţei autovehiculelor efectuează periodic, cu largul concurs al constructorilor, sesiuni de testare prin coliziune.

Citeste mai mult »

Tipuri de activităţi


Tipuri de activităţi

Conducerea defensivă şi educaţia primului ajutor reprezintă principalele tipuri de activităţi, dar, desigur, nu sunt uitate sau ignorate nici celelalte aspecte conexe sau derivate din aceastea.

Citeste mai mult »

Parteneri


Parteneri

Fiind o entitate non profit este normal ca întreaga activitate să se desfăşoare pe baza unor importante contribuţii financiare venite din partea unor sponsori tradiţionali, de notorietate.

Citeste mai mult »

Proiectele asociatiei

My life after crash

My life after crash

Federaţia Europeană a Victimelor Accidentelor Rutiere, FEVR, şi Institutul Belgian pentru Siguranţă Rutieră, BRSI, efectuează la nivel european, cu sprijinul a 60 de asociaţii de profil, un sondaj intitulat ”My life after crash”. Sondajul, care se va desfăşura online, pe baza unui amplu chestionar, are o adresă de web site unde cei interesaţi pot selecta una din cele 15 limbi de circulaţie internaţională şi completa cu răspunsuri.

Citeste mai mult »

Şcoala altfel 2016

Şcoala altfel 2016

În 2016, Programului naţional„Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” bifează a şasea sa ediţie. Nu ştiu dacă mai bună sau mai rea, dar la sate şi comune, sigur Şcoala altfel nu este ca la oraş!

Citeste mai mult »

Revista

  • Revista 1Revista 1
  • Revista 2Revista 2
  • Revista 3Revista 3
  • Revista 4Revista 4
  • Revista 6Revista 6
‹ Prev Next ›